Rea!

Mugg Porslin 25cl

179.00kr 129.00kr

17 i lager

Kategori:

Product Description

Stapelbar kaffemugg med blank ut och insida. Tillverkat i fältspatsporslin

Volym 25cl

Storlek H 95 mm x Q 80 mm

 

FRAKT OCH MOMS INGÅR I PRISET.

LEVERANS TID ÄR CA 3 VECKOR EFTER FÖRSÄLJNINGENS STOPTID.

 

FRAKT

PRODUKTEN SKICKAS SOM SPÅRBART PAKET.

Icke uthämtat paket hos ombud

Paketet måste hämtas ut inom 14 dagar efter att det anländer hos ombudet. Hämtas inte paketet ut tillkommer en kostnad om 90kr för returfrakt tillbaka till oss.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar och börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den eller ta bort plomberingen, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på kundens egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket och inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända tillbaka varan till oss.

Om du utnyttjat din ångerrätt ska vi betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mugg Porslin 25cl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *