Faq

Kan ni designa min produkt om jag inte vill göra det själv? Ja! Maila logo/bilder och texter och beskrivning om var på produkten ni vill ha texter och bilder/logo placerade så hjälper vi er. info@flaggadirekt.se

Hur mycket kostar frakten? Det är fri frakt.

Hur lång leveranstid är det? Genomsnittlig leveranstid är inom 2 arbetsveckor på produkter med eget tryck. Kontakta gärna oss vid brådskande behov så lyckas vi nästan alltid tillverka produkterna snabbare. Svenska flaggor och andra flaggor med standard tryck levereras oftast inom några dagar.

Kan ni hjälpa mig om jag är osäker på att produkten blir exakt som jag vill ha den? Ja! Kontakta oss via chatten eller på email eller telefon så hjälper vi dig.

Hur ändrar jag vilken bild eller text som ska vara överst när jag har flera bilder eller texter på flaggan eller banderollen? I menyn finns en funktion som heter “Lager”, där kan man dra och släppa de olika texterna eller bilderna och byta plats på dem. Bilden eller texten som är överst i menyn kommer att synas överst på flaggan.

Kan ni trycka flaggan eller banderollen i flera färger? Ja, vi trycker så många färger som ni har lagt upp i era filer eller bilder.

Kan man välja bakgrundsfärg på flaggan eller banderollen? Ja, det är bara att välja vilken färg ni vill ha i färgpaletten.

Kan man lägga upp flera texter och ha olika färg på dem? Ja, det går bra att lägga upp flera texter och de kan ha olika färger. Man väljer färg i färgpaletten.

Kan texterna ha olika typsnitt? Ja, det finns flera typsnitt att välja mellan och de olika texterna kan ha olika typsnitt.

Hur betalar man flaggan eller banderollen på hemsidan? Vi använder Klarna checkout vid köp av banderoll eller flagga.

Kan företag köpa banderoll eller flagga? Ja, vid betalningen väljer man företag eller privatperson. Privatperson är förvalt.

Hur kontaktar jag er? Via email, chat eller telefon under arbetstid. Vi tipsar om allt från tygkvaliteter till bildupplösningar. Vi har gedigen erfarenhet av banderoll och flagg tillverkning och ger gärna råd till våra kunder.

Kan jag få hjälp med att designa banderoll eller flagga om jag inte kan göra det i designverktyget? Ja, maila filer eller bilder och beskriv hur de olika bilderna/texterna/filerna ska vara placerade på banderollen eller flaggan. Beskriv även vilken bakgrundsfärg det ska vara. Ju noggrannare beskrivning vi får desto lättare blir det att hjälpa er.

Kort beskrivning om vilka ni är? Vi är en modern flaggfabrik och banderoll leverantör som har som målsättning att vara kundens främsta flaggleverantör i alla lägen. Designverktyget online för flagga och banderoll med tryck, som vi är ensamma om, är utformat och skapat för att göra det enklare och smidigare än någonsin för er som kund att skapa och köpa banderoller och flaggor online.