Fasadflagga i textil och vinyl.

Fasadflaggorna tillverkas i textil eller vinyl, mer känt som pvc. De har olika egenskaper såsom hållfasthet och kvalitetsintryck. Fasadflagga av textil används mycket av butiker på gågator i städer medans fasadflagga av pvc används till stor del av kiosker och liknande. Båda modellerna av fasadflagga är bra val och kommer att dra kundernas blickar till sig.

Designprogrammet.

Butiksflagga som vi kallar de lite mindre fasadflaggorna är enkla att designa själv i vårt designprogram och köpa online. Det finns en instruktionsvideo på hemsidan som visar hur designprogrammet fungerar. Det går även att chatta med oss medan man designar, både på mobil och dator.

Tillbehör.

Till dessa små butiksflaggor medföljer ett vitt plaströr och ett vitt väggfäste av plast. Det är en liknande modell av fäste och stång som en kioskflagga har.

Större modeller och övriga mått.

De större modellerna av fasadflagga (Fasadflagga stor) har alltid olika mått och proportioner. Vid en beställning av dessa behöver ni maila in era logotyper eller bilder och beskriva eventuell text och placering av dessa på fasadflaggan så svarar vi med korrektur och offert. Ni kan givetvis ringa till oss så förklarar vi närmre.

Hur köper man sin flagga.

Köpa fasadflagga gör men enkelt i vår webshop efter att designen är klar. Både företag och privatpersoner kan handla i vår butik. Alla priser är inklusive frakt och moms.

Textil, pvc och tryck på fasadflagga.

Fasadflaggor och butiksflaggor eller kioskflaggor är tillverkade i en kraftig väderbeständig textil eller tålig vinyl. Tryckmetoden är oberoende av antal färger och det går till och med att trycka ett fotografi. Fasadflaggorna och butiksflaggorna är dubbla och har rättvänt tryck på båda sidor.

Sömnad fasadflaggor.

De större fasadflaggorna sys med flaggklips till flagglinans fästen, vi syr även så många karbinkrokar som behövs för att flaggan ska hänga snyggt längs flaggstången. De mindre butiksflaggorna sys med kanal som passar till den medföljande butikflaggstången. Både små och stora modeller har en stark sömnad.