Så “enkelt” fungerar det

Användarvänligt designverktyg för flaggor och banderoller med kunden i fokus! Titta på instruktionsfilmen, den är endast tre minuter lång!

Vår vision när vi skapade FlaggaDirekt.se var att bygga det mest användarvänliga designverktyget online. Detta för att privatpersoner och företag själva skulle kunna sitta framför en dator och skapa sina egna flaggor och banderoller utan att behöva lära sig avancerade designprogram. Under tiden vi skapade designverktyget för flaggor blev vi mer och mer entusiastiska och la till ytterligare funktioner. Numera kan programmet läsa in alla möjliga filformat och dessutom blanda dem på en och samma flagga. Det ska vara enkelt och gå snabbt att köpa flaggor!

Vad väntar ni på, det är ju roligt att designa själv!

Det är bara att välja produkt sedan laddar man upp sina bilder och logotyper i diverse filformat, flera av dem på samma flagga om man vill det. Sedan kan man enkelt lägga till flera texter i olika färger. Alla texter och bilder kan man enkelt dra och släppa till önskad placering på flaggan, förstora och förminska och snurra runt. Givetvis går det bra att trycka foton.