Välj
Modellen finns i två storlekar. Som tillval finns en windtracker ställning.
Välj
Modellen finns i tre storlekar.

Flagga tillverkad av stickad polyester.
Flaggtyget vi använder är det vanligaste flaggmaterialet idag och har en vikt av 120 gram per kvadratmeter. Det blir ett fint tryck både på fram och baksida av en flagga.
Digitaltryckt flagga.
En stor fördel med digitaltryck är att vi kan trycka vilka motiv som helst på en flagga. Det går även bra att trycka ett foto på en flagga såvida fotot är tillräckligt högupplöst.
Vårt online designprogram för flaggor är lätt att använda.
Flaggorna är enkla att designa online i vårt designprogram. Där kan man enkelt lägga till flera bilder och flera texter och välja bakgrundsfärger med mera. I instruktionsfilmen går vi igenom hur designverktyget används. Går det önskade motivet inte att skapa i programmet går det bra att maila oss filer så kan vi skapa ett korrektur.
Kvalitet, pris och köpa flagga.
Sömnad, tryck och textil håller högsta möjliga kvalitet och priserna är låga, troligen marknadens lägsta. Detta lyckas vi med genom att dels köpa och sälja direkt utan mellanhänder och genom att företagets struktur är uppbyggd till att leverera just flaggor och banderoller med kundens eget tryck på.
Rådgivning och kundsupport i vår online flagshop.
Vi har lång erfarenhet av flaggor och banderoller och tipsar gärna våra kunder om vilken kvalitet eller modell som är lämpligast till just deras användningsområde. Både små och stora kunder kan ringa flaggbutiken om de känner sig osäkra innan de beställer, vi brinner för det vi gör och ger gärna kunden vårt bästa råd.
Vanliga användningsområden för flaggorna.
Reklamflaggor, företagsflaggor, evenemangsflaggor, bröllopsflagga, studentflagga, organisationsflaggor, flagstore.