Välj
Detta är vår vanligaste mässduk. Valfri storlek. Tänk på fallet längs med bordets sidor när ni väljer storlek och designar duken.
Välj
Duk med eget tryck till bord med diameter 70cm, 90cm och 120cm.

Mässduk och löpare.

Vi säljer mässdukar och löpare till rektangulära och runda bord. Vid köp av mässduk och löpare till rektangulärt bord kan man välja exakt storlek i vårt designprogram. Till runda bord har vi några förbestämda duk storlekar. Om storleken på bord du önskar en duk till inte finns på vår hemsida går det bra att kontakta oss så hjälper vi dig.

Mässduk tryck.

Dukarna och löparna går att få med fullfärgs tryck, till och med ett fotografi går att trycka. Dukarna trycks både på ovansidan och på dukens fall (bordsidorna).

Mässduk material.

Duk och löpare med tryck tillverkas i en kraftig textil som faller fint längs mässbordet.

Mässduk beställning.

Vid beställning av en duk eller löpare med tryck designar man först sin duk på vår hemsida, sedan väljer man antal och lägger i varukorgen. Både företag och privatpersoner kan beställa dukar med tryck.

Designverktyget till dukar och löpare med tryck.

Designverktyget är lätt att använda. Det går att lägga upp flera filer och flera texter och de kan ha olika typsnitt och färger. Det går bra att spara sitt designarbete på en enhet till exempel en mobil för att sedan återuppta sitt arbete på en dator. Man kan använda chatten vid behov av hjälp medan man designar sin duk. Det finns en instruktionsfilm inne i designverktyget för dukar.

Användningsområden.

Våra kunder använder dukar och löpare till bland annat mässor, företagsevent, expo, reklamdukar, försäljning, branding och event.