Välj
Supporterflaggor i textil eller papper.
Välj
Båtvimplar tillverkade på klassiskt svenskt och skandinaviskt vis. Vi säljer både tvåtungade, trekantiga och rektangulära båtstanderts till föreningar och klubbar sedan många år och vi har gedigen erfarenhet av textil val och tryck till båtvimplarna.
Välj
Klubbvimpel till klubbar och föreningar. Föreningsvimplarna finns i olika utföranden.

Om vimplar med eget tryck, standerts med eget tryck och supporterflaggor med eget tryck till föreningar och klubbar. Lagvimplar har en leveranstid på ca 3 veckor.
Föreningar, idrottsklubbar, båtklubbar, hejaklackar, supporters, medlemmar och fans. Listan på de som har glädje av kvalitets flaggor är lång.
Om design av egna produkter online.
Äntligen slipper man gå till en butik eller lyfta luren för att få tag på billiga vimplar. Nu kan man med hjälp av en dator eller mobil designa sin egen förenings tryck online precis som man vill ha det. Sedan kan man köpa produkterna online. Det kan inte bli enklare.
Eget tryck på vimpel.
Att trycka produkter med vår metod ger möjlighet till alla tänkbara motiv. Vid köp av vimpel från oss kan man trycka med oändligt antal färger, texter och bilder. Det går till och med bra att trycka vimplar med ett eller flera fotografi på.
Köpa vimplar online.
När den önskade designen är skapad väljer man det antal av produkten som man vill köpa. Sedan betalar man enkelt i kassan. Frakt ingår i priserna!