Välj
Beachflagga med rektangulär form. Populär modell av beachflagga med stilren och snygg design.
Välj
Detta är vår populäraste modell av beachflagga. Modellen finns i tre storlekar.
Välj
Beachflagga formad som en droppe. Modellen finns i tre storlekar.

Vårt online designprogram för beachflagga är enkelt att använda.
En beachflagga med eget tryck är enkel att designa online i vårt designprogram med er egen profil. Där kan man enkelt lägga till flera bilder och flera texter och välja bakgrundsfärger med mera. I instruktionsfilmen går vi igenom hur designverktyget används. Går det önskade motivet inte att skapa i programmet går det bra att maila filer till oss så kan vi skapa ett korrektur. Det finns flera modeller att välja mellan såsom beachflagga hajen, beachflagga segel och beachflagga droppen.

Montering av beachflagga.
Till en beachflagga finns det två fötter att välja mellan. Man väljer fot beroende på vilket underlag flaggan kommer att stå på. Det går även bra att köpa en av varje fot. Båda fötterna har rotor med kullager så att flaggan kan följa vinden, en beachflagga behöver dock ingen vind för att tyget ska vara utsträckt så att motivet syns.

En beachflagga med tryck lyfts enkelt av eller trycks på sin fot. Detta är bra om flaggan ska monteras upp och ned ofta.

Ska flaggan monteras på gräsmatta, sandstrand, jord eller liknande mjuka underlag är det bäst att välja markspjut. Markspjutet är lätt, snabbt att montera och flaggan står stadigt i vinden.

Om en beachflagga ska stå inomhus, på asfalt eller liknande hårda underlag använder man en kryssfot. Den är lätt att transportera eftersom den fälls ihop när man lyfter upp den.

Kryssfoten är tillräckligt stor och tung för att flaggan ska stå stadigt men vi rekommenderar att man köper tillbehöret vattensäck / sandsäck om beachflaggan är storlek large. Vattensäcken / sandsäcken är även lämpligt till de mindre storlekarna om de ska användas på en plats där det blåser mycket.
Beachflagga tillverkad i stickad polyester.
Flaggtyget vi använder är det vanligaste flaggmaterialet idag och det blir ett fint och skarpt tryck både på fram och baksidan av en beachflagga. Tyg (och tryck) tåler regn och en flagga torkar snabbt i vinden. En flagga går att vika eller rulla ihop och stoppa in i beachflaggans väska utan att textilen skrynklar sig.
Beachflagga med digitaltryck.
En stor fördel med digitaltryck är att vi kan trycka vilka motiv som helst på en beachflagga. Det går även bra att trycka ett foto på en beachflagga. En beachflagga trycks från ett håll, detta innebär att baksidan kan få en spegelvänd text eller logo beroende på vad som trycks. Detta är dock inget en betraktare av flaggan reagerar på då alla flaggor (förutom ett litet undantag) trycks på detta viset. Vid vissa speciella tryck kan det vara lämpligt med screen tryck på en beachflagga, vi kontrollerar alltid om detta är fallet och ändrar då till screen tryck.
Kvalitet och pris på beachflagga.
Sömnad, tryck och textil håller högsta möjliga kvalitet och priserna är låga, troligen marknadens lägsta. Detta lyckas vi med genom att dels köpa och sälja beachflaggorna direkt utan mellanhänder, ha ett stort lager med flaggställningar och genom att företagets struktur är uppbyggd till att leverera just flaggor, beachflaggor och banderoller med kundens eget tryck på. Våra beachflaggor sys med dubbel söm längs kanten för högsta vindtålighet. Flaggans kanal för flaggmasten / flaggstången kan fås i valfri färg, vanligast är samma färg som flaggans bakgrundsfärg är tryckt i.
Rådgivning och kundsupport.
Vi har lång erfarenhet av beachflaggor och tipsar gärna våra kunder om vilken modell som är lämpligast till just deras användningsområde. Både små och stora kunder kan ringa oss om de känner sig osäkra innan de beställer, vi brinner för det vi gör och ger gärna kunden vårt bästa råd.
Beachflagga är en smart produkt vid många olika tillfällen.
Vanliga användningsområden för beachflaggorna är reklam, företagsexpo, evenemang, snabb skyltning och expo, mässor och butiks skyltning. Vid alla årets större evenemang ser man en beachflagga. Flaggan är praktisk både inomhus och utomhus med sin snabba montering och väderbeständighet. Det finns flaggfötter för alla underlag. Det är enkelt att bära med sig flaggan och den ryms lätt i en vanlig bil. Beachflaggan monteras och plockas ihop på några minuter. Den som vill montera upp och ned beachflaggan dagligen till exempel utanför en butik kan till och med lämna flaggfoten i marken och endast bära med sig mast och flagga. Den starka masten är tillverkad av tåligt lättviktsmaterial och väger endast ca ett kilo. Till masten hör en smart bärväska av stark textil. Bärväskan har även plats för flaggfoten och flaggan.