Välj
Banderoller i PVC levereras med öljetter och lämpar sig för både utomhus och inomhus användning.
Välj
Detta är den populäraste modellen av banderoll. De är tillverkade i en textil som lämpar sig för utomhusbruk.
Välj
Dessa banderollerna håller längre på blåsiga platser. De är tillverkade i en stark textil med små hål i som släpper igenom vind.
Välj
Dessa banderollerna är tillverkade i en glansig textil.
Välj
Dessa veporna är tillverkade i en matt och kraftig textil. Kan användas som väggbonad, väggdekor, backdrop och liknande.

Designprogrammet för banderoller är lätt att använda.
En banderoll är enkel att designa online i vårt designprogram. Programmet fungerar bra både på dator, mobil och läsplatta. I programmet kan man enkelt lägga till flera bilder och flera texter och välja bakgrundsfärger och storlek med mera. Varje text kan tilldelas en egen färg och typsnitt och till och med få en kantlinje i ytterligare en färg. I instruktionsfilmen går vi igenom hur designverktyget används, filmen är kort och beskriver de viktigaste momenten. Går det önskade motivet inte att skapa i onlineprogrammet går det bra att maila filer till oss så kan vi skapa ett korrektur. Det går utmärkt att spara sitt påbörjade arbete på en enhet för att sedan fortsätta skapandet på en annan enhet.
Banderoll tillverkad i stickad polyester.
Vi har några olika tyger att välja på beroende på banderollens användningsområdet. Vindtåliga, glansiga eller matta tyger är några exempel. En väggbonad kan vara glansig eller matt medan en banderoll utomhus ska ha egenskaper såsom vindtålighet. Vi tillverkar inte banderoller av PVC utan endast av fin textil. Det blir ett fint och skarpt tryck på vepan med vår kombination av tyg och tryckmetoder.
Digitaltryckt banderoll.
En stor fördel med digitaltryck är att vi kan trycka vilka motiv som helst på banderollen. Det går även bra att trycka ett fotografi på en vepa, banderoll eller väggbonad. Populärt bland våra kunder är att kombinera flera olika texter i olika färger med flera olika bilder. I vissa fall kan det vara lämpligare att använda screen tryck, i dessa fall använder vi den metoden i stället. Vi vet vad som är bäst till olika användningsområden och hur det är möjligt att trycka och sy.
Montage av banderoll.
Standard montage eller fästen är öljetter. Det är flexibelt, enkelt och passar i många sammanhang. Om ni som kund hellre vill ha till exempel kanaler längs en sida eller tampar i hörnen så går det precis lika bra. Det går att meddela oss detta och liknande detaljer från designfunktionen vid beställning, alternativt kan ni maila oss och referera till order numret.
Kvalitet och pris på banderoll.
Sömnad, tryck och textil håller högsta möjliga kvalitet och priserna är låga, troligen marknadens lägsta. Detta lyckas vi med genom att dels köpa och sälja direkt utan mellanhänder och genom att företagets struktur är uppbyggd till att leverera just produkter såsom väggbonader av tyg, tyg dekor och backdrops, allt med kundens eget tryck på.
Rådgivning och kundsupport.
Vi har lång erfarenhet av banderoller och tipsar gärna våra kunder om vilken modell på banderoll som är lämpligast till just deras användningsområde. Alla kunder kan ringa oss om de känner sig osäkra innan de beställer, vi brinner för det vi gör och ger gärna kunden vårt bästa råd vid köp av banderoll. Det ska vara enkelt och gå snabbt att köpa banderoller av oss.
Vanliga användningsområden för en banderoll är.
Banderoll, vepa, reklam, mässvägg, väggbonad, väggdekor, backdrop, expo, mässa, väggdekoration och butik skyltning. En banderoll är försedd med öljetter var 50cm så den monteras enkelt på staket, ställningar, fasader eller dylikt. Om ni inte vill ha öljetter utan annan fästanordning så kan ni skriva det i meddelande fältet i design menyn så kontrollerar vi detta innan tillverkning.