Bordsflagga och bordsstandar har många användningsområden.
En bordsflagga för företag är ett kraftfullt symbolisk, snyggt och trevligt sätt att exponera sitt varumärke på. Alla tycker om att se en fina bordsflaggor i mötesrum och på skrivbord i kontor. Till företag är det populärast med vanlig horisontell bordsflagga eller en vertikal “stående” bordsflagga av pylon modell. Lite ovanligare men med modernare design är pelarstandaret, en stor fördel med detta standaret är standarets lägre höjd som gör att man lätt kan se över det.
Bordsstandar till föreningar.
Förenings vimplar finns i många former. Ofta har dessa vimplar påsydd frans, snodd och ibland även tofsar. Vimplarna eller standaren har en insydd horisontell metallstång i toppen och fint formade metallkulor i sidorna. Vimpelns tyg är glansigt och dubbelt. Standaren trycks i nästan alla lägen endast på framsidan då standarstången går längs vimpelns baksida. Vimplarna säljs med standarstänger med metallfot eller marmorfot.
Bordsvimplar till organisationer, landskap och övriga vimplar.
Vi tillverkar och säljer även landskapsflaggor och organisationers bord vimplar. För att nämna några exempel säljer vi Same flagga, Pride flagga, FN flagga, EU flagga med mera. Har vi inte vimpeln ni önskar på lager så tillverkar vi den.