Ordensband – Olika tryck fram och baksida.

110.00kr

BÖRJA DESIGNA

Kategori: Taggar: ,

Product Description

Ordensband.

Ordensband, eller värdinneband som de även kallas för, är praktiska i många lägen jämfört med kläder med tryck på. Man kan enkelt ta på och av ordensbandet ovanpå sina vanliga kläder vilket skapar en möjlighet att åka till olika event iförd neutral klädsel. Sedan kan man under en period göra reklam eller visa upp ett budskap.

Ordensbanden drar normalt sett betydligt mer uppmärksamhet till sig än ett plagg med logo på. Ordensbanden syns på långt håll och det går nästan inte att låta bli att försöka läsa ett budskap på ett ordensband, man vet direkt att någon förmedlar ett budskap och det väcker nyfikenhet. Bäraren blir en vandrande reklamskylt eller budbärare. Våra band används bland annat som ordensband till möhippa, baby shower banderoll, mom to be banderoll, prom queen banderoll, möhippa banderoll eller banderoll runt kroppen.

Så fungerar online designverktyget till ordensband med egna texter och bilder.

Designverktyget möjliggör olika design över hela ordensbandet, både på fram och baksidan. Det finns en instruktionsfilm som visar hur man designar ordensbanden med hjälp av designverktyget, både på mobil och dator. Filmen finns snabbt tillgänglig inne i ordensbandens designprogram, både på den mobila versionen och på versionen för dator. Det går att titta på instruktionsfilmen flera gånger medan man designar ordensbandet. Det går även att chatta med oss samtidigt som man designar ordensbandet om man behöver fler tips. Det går till och med att chatta med oss medan man designar på mobil. Så varken filmen eller chatten gör att det pågående designarbetet förstörs. Vår support svarar snabbt så vi vet att man inte vill vänta när man är mitt uppe i en design. Om man behöver avbryta mitt i en design av ett ordensband kan man spara arbetet och fortsätta senare, på samma eller på en annan enhet.

Ordensbandens material och storlek.

Ordensbanden är tillverkade i glansig satinpolyester och får därför en fin lyster i trycket. De är 8 cm breda och 180 cm långa vilket är lagom för en vuxen person. Banden är ihop sydda i en sned vinkel vid höften för att få bästa passform. Ordensband är inte särskilt känsliga utan kan snurras ihop och läggas i en ficka så länge de inte packas för hårt. Om ni vill ha ett ännu bredare ordensband kan vi tillverka det också.

Tryckmetod på ordensband.

Vi trycker ordensbanden digitalt vilket gör att vi kan trycka alla motiv, till och med foton. Det går att ladda upp flera texter i olika färger och flera bilder på samma ordensband. Framsida och baksida kan ha samma tryck men det går även bra med olika tryck.

Kvalitet och pris på ordensband.

Ordensbanden är någorlunda tåliga och utsätts normalt inte för miljöer som de inte tål. Det går till exempel att använda ordensband när det regnar. De blir blöta men förstörs inte, häng dem på tork utan att skrynkla ihop dem så klarar de sig.

Våra priser är såvitt vi vet marknadens bästa. Det kan vi erbjuda genom vårt effektiva affärsflöde där inköp, försäljning och paketering sköts utan mellanhänder.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ordensband – Olika tryck fram och baksida.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *