Svensk Flagga 240cm till 9-10m hög flaggstång

399.00kr

Product Description

Om Svensk Flagga i storlek 240cm.

Storlek på flagga är 240cm vilket lämpar sig till flaggstänger med en höjd på 9-10m.

Om Sverige flagga material.

En flagga är tillverkad i 160 gram per kvadratmeter spunnen polyester. Detta är det starkaste och finaste material en flagga kan tillverkas i. Det är även det mest klassiska materialet till en svensk flagga. Materialet och tryckmetoden är olika från de som används till våra flaggor med eget tryck som trycks med annan metod på annan textil.

Nations flagga sömnad.

Till skillnad från de flesta leverantörer syr vi fyra sömmar runt hela den svenska flaggan för att göra den så hållbar som möjligt mot vind.

Färg och tryckmetod på sverige flagga.

Sverige flagga i högsta kvalitet ska screentryckas för att uppnå de allra finaste gula och blå färger på såväl fram som baksida. Alla svenska flaggor vi säljer är tillverkade på detta viset.

Priser på svensk flagga och köpa svensk flagga.

Våra priser på Sverigeflagga är marknadens bästa, det är bara att jämföra. Alla våra priser på flaggor är inklusive frakt! Att köpa Sverige flagga är enkelt i vår webshop online.

Olika flaggtider för sverigeflagga.

Följande riktlinjer gäller för en svensk flaggas hissning och halning. 1 mars till 31 oktober hissas sverigeflaggan kl 08.00 och halas kl 21.00. 1 november till sista februari hissas svenska flaggan 09.00 och halas 21.00.

Sveriges nationaldag och Svenska flaggans dag firas den 6 juni!
Tidigare firades 6 juni enbart som svenska flaggans dag och det var först 1983 som dagen även fick status som nationaldag.
Nationaldagen firas till minne av att Gustav Vasa valdes till Sveriges kung den 6 juni 1523, då Sverige åter blev ett fritt rike och bröt Kalmarunionen.

Angående proportioner på en svensk flagga.

Proportionera på en svensk flagga ska vara 1 till 1,6. Exakta proportioner på flaggans fält om man utgår från en flagga som är 1 meter hög och 1,6 meter bred blir: Horisontellt blå 5, gul 2, blå 9. Vertikalt blå 4, gul 2, blå 4.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Svensk Flagga 240cm till 9-10m hög flaggstång”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *