Rea!

Båtflagga 20×35 cm

189.00kr 129.00kr

Product Description

Båtflagga 20×35 cm tryck på båda sidor med ögla och tamp i kraftigt tyg som har mer hållbarhet.

 

FRAKT OCH MOMS INGÅR I PRISET.

 

LEVERANS TID ÄR CA 3 VECKOR EFTER FÖRSÄLJNINGENS STOPTID.

 

FRAKT

PRODUKTEN SKICKAS SOM BREV MED FRIMÄRKE. SÄLJAREN STÅR INTE FÖR POSTNORDS FEL SORTERING ELLER SLARV.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar och börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den eller ta bort plomberingen, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Flaggor som sitter uppe dygnet runt ska i genomsnittligt Skandinaviskt väder hålla i 3-4 månader. I bland håller flaggorna en längre tid och ibland en kortare tid. Vi kan således inte acceptera reklamationer på flaggor 3 månader efter leveransdatum.

Trycket kan avvika något från angiven CMYK eller Pantone.

Returer

Returer sker på kundens egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket och inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända tillbaka varan till oss.

Om du utnyttjat din ångerrätt ska vi betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Båtflagga 20×35 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *